fredag den 30. november 2007

Hvorfor skal det være muligt at sætte børn i verden

Ålborg en 48 åring mand bliver slået ihjel af en dreng på kun 15 år. Efterfølgende har drengen optaget det på sin mobil telefon og gjort meget ud af at der var lys til det således at optagelsen blev bedst mulig, hvor var fanden har hans forældre ophold sig. De skulle aldrig have haft muligheden for at få børn! Nu kan man så på politikken læse at der er op til 30 unge mennesker der viste besked i alderen fra 12-20år. De bliver betegnet som gadebørn. Hvorfor er det at det skal være muligt at sætte børn i verden?

Jeg mener at det er slapt at der ikke er regler for dette. Men hører om hvordan bønder vanrøgter eller ikke har overslud til at tage sig af deres dyr. Men der sker, sku' ikke noget med de forældre der glemmer eller ikke har overskud til deres børn. De får lov at passe dem selv lader det til ellers ville de vel ikke være "gadebørn". Man skal ikke sætte børn i verden for sin egne skyld men man skal fandme passe dem og give dem noget gode værdier (Almindelig sund fornuft) i forhold til det samfund de kommer til at være en del af både som barn og som voksen. Nu er der sikkert nogle som synes at de gerne vil have defineret sund fornuft til dem kan jeg kun sige at hvis de ikke forstår hvad det vil sige så finde de temmelig sikkert heller aldrig ud af det. Så de burde nok tænke sig om en ekstra gang inden at de får sig nogle børn.

Ja jeg er noget harm over at vi lever i dette fantastiske samfund hvor man har børn der bliver betegnet som gadebørn og at der er så mange der ikke magter den opgave det nu engang er at få børn.
Hvis i vil læse artikel på politikken så er den her http://politiken.dk/indland/article440660.ece

Ingen kommentarer: